dimarts, 14 de desembre del 2010

Harry Potter convertit en una "road Movie"

Bé, gent, desgraciadament he estat un temps sense actualitzar perquè realment, no disponia de temps material i per tant, no podia anar gaire al cinema. Tot i així, he decidit anar a veure dos películes que comentaré en post separats: Bon appétit i Harry Potter y las relíquias de la muerte primera parte.
 
Com no, començaré per aquesta última, la película del nom interminable, que podriem resumir com Harry Potter 7-1 perquè això és el millor, no hi haurà harry potter 8, sinó que hi haurà 7-2.

Bé, teniu davant doncs, una autèntica pottermaniaca. M'he llegit tots els llibres, he vist totes les pelis, tinc els dvds, jocs,etc. Però no sóc d'aquelles que van amb el llibre a mort i que tot el que la peli es salta és un sacrilegi i que canviin algunes coses és com violar el llibre...
No, no, jo sóc un d'aquest que es llegeix el llibre dos anys abans i que, al moment on surt la pelicula, ja no m'enrecordo de casi res, només la trama principal, i de forma bastant borrosa i sobretot, de qui s'ha mort, sobretot això.
 
Bé, doncs, què és aquesta nova entrega de Harry Potter?

Primer de tot que ningú s'esperi el castell de Hogwarts que encara quedarà decebut. Aquí se'ns presenta un Harry rebel, que ha decidit no tornar a Hogwarts per anar a buscar els horrocrux (coses que s'han de destruir per matar a voldemort) i anirà junt amb els seus amics, sempre tan simpàtics i fidels.
 
Així doncs, aquest Harry ve carregat d'aventures i molts espais diferents però que al final sempre segueixen el mateix patró: aventura- tenda- aventura- tenda!!! Passa ràpid i entretingut si, però a la quarta vegada que tornen a la tenda dius, siusplau, que el capturis ja, que passi alguna cosa més!!!
Noves cares, en aquesta entrega, la més sonada, la del Ruffus Scrimgeour, el Bill Nighty... que no sabeu qui és? si home, el de.... I feel It in my fingers, I feel it in my toes, christmas is all around me, so come and let it snow... si clar clar, ja us enrecordeu oi?
 
Aaaah i no espereu que el harry avanci molt en la seva misió: recordem que ha de trobar 7 horrocruxes. Dons aquí res, només en destrueix un i el que és pitjor, amb el titulet ja pots veure que en harry encara haurà de buscar més coses! Les reliquies de la mort! si si, si és que encara ens queden aventures del Harry per estona!

Tot i així , aquesta nova peli de Harry Potter es presenta plena d'aventures, sobretot ens centrarem en els tres personatges protagonistes, encara que aparicions de personatges antincs i altres, de grans actors britànics, també amanirà una mica l'espectacle.
 
I és que encara que el harry 7 sigui com diu el seu director, La road Movie de l'any, un harry potter és sempre un harry potter i per mi sempre estarà lligat a la imatge d'ell, amb la seva òliva al castell.

Aquí deixo el trailer d'aquesta nova aventura de Harry Potter, que pels més fanàtics, es mostra casi del tot fidel al llibre.


1 comentari:

  1. Horrocrux és horricreus :)
    Nono ja mola que sigui tenda-aventura (Ron ;))
    Moment penós Lucius Malfoy xd
    Severus rules ;)
    P.D.: Trobem a faltar el Sirius Black i el Barty Mauch

    ResponElimina